Tel. 0268-456-156; 0721-456-156; 0766-456-156Descarcă meniu delivery

Despre noi

Povestea Fontanella a inceput in Italia

Povestea “Fontanella®” a inceput in Italia ca o mica afacere de familie, al carei scop a fost acela de a oferi clientilor care le treceau pragul retete traditionale, transmise din generatie in generatie, bazate pe produse naturale, atent alese si armonios combinate.

Astfel “Fontanella®” este de mult timp in topul preferintelor tuturor celor care isi doresc o experienta culinara de neuitat. Datorita succesului avut, reteaua Fontanella s-a extins an de an in Europa, depasind granitele continentului, a ajuns pâna in America, adaptându-se la specificul fiecarei zone.

Bucataria “Fontanella” va ofera un meniu variat in care se imbina traditionalul si mediteraneanul, totul preparat proaspat si natural, in spiritul actual al unei alimentatii sanatoase, pastrand in acelasi timp gustul si aromele originale. Preparate deosebite, armonios combinate, vor satisface si indeplini cu siguranta cele mai exigente cerinte.

Vezi povestea “La Fontanella” Predeal

in o suta de imagini

Vezi povestea “La Fontanella” Predeal

pe o suta de platouri

La Fontanella Predeal 29 La Fontanella Predeal 14

La noi va veti simti ca acasa, intre prieteni, intr-un decor rafinat cu o atmosfera imbietoare unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Si pentru ca stim cât de importanti sunteti Dumneavoastra, oaspetii nostri, si cat de mult conteaza o seara memorabila petrecuta alaturi de cei dragi, ne-am gândit sa va punem la dispozitie toate ingredientele necesare.

La Fontanella Predeal

Va stam la dispozitie cu locatia noastra situata in Predeal, Bulevardul Mihai Saulescu nr.111 special amenajata cu un decor rustic unde puteti petrece clipe de neuitat.

Fontanella®” face copiii sa se simta bineveniti, pregatind special pentru ei o varietate bogata de pizza pe gustul si dupa preferintele lor.

Daca va doriti o seara speciala, suntem gata sa va oferim meniuri personalizate pentru o cina romantica, petreceri restranse in familie sau cu prietenii, petreceri aniversare, receptii si coktail-uri.